Om smaker og nikotinstyrke


Smaker
Vi har mange forskjellige smaker da smaken er som baken; delt.... Mange tror at man må tobakksmak for å få den samme effekten som tobakk. Dette medfører ikke riktighet og de fleste velger en smak som smaker/dufter godt. Det er nikotinen som gjør at man får en del av den samme følelsen som å røyke tobakk.
Vi har smaker for de fleste og som er veldig populære. Det kan også lønne seg å variere smaker for å få en variasjon. I begynnelsen kan det være vanskelig å vite hva man vil like, og da kan det lønne seg å prøve 2-3 forskjellige.

 

Nikotinstyrke
Vi har fire forskjellige nikotinstyrker. 0%, 0.6%, 1.2/1.1%,  og 1.6/1.8%. Det mest vanlige er 1.2% og 1.8%. Våre to produsenter skiller litt mellom styrke. LFI har 1.6% og 1.1%, mens Trip Hammer har 1.2% og 1.8%. De fleste begynner med 1.6/1.8% og går videre ned til 1.1/1.2%. Dette vil også gjenspeile seg i hvor sterk e-væsken føles. Dersom man benytter såkalte sub-ohm tanker (under 1 ohm fordamperhoder) så bør man halvere denne styrken. Hvis du ikke forstår hva dette betyr, så har du sikket ikke dette:-) Man kan også blande seg ned. Hvis man kjøper en 0.6% og 0% og blander disse i samme flaske så vil man få 0.3%