Om smaker og nikotinstyrke


Smaker
Vi har mange forskjellige smaker siden smaken er som baken; delt. Mange tror at man må ha tobakksmak for å få den samme effekten som tobakk. Dette er ikke tilfelle, og de fleste velger en smak som smaker/dufter godt. Det er nikotinen som gjør at man får en del av den samme følelsen som å røyke tobakk. Mange begynner med tobakkssmaker, og går etter hvert over til andre smaker.
Vi har populære smaker for de aller fleste. Det kan også lønne seg å variere smaker for å få en variasjon. I begynnelsen kan det være vanskelig å vite hva man vil like, og da kan det lønne seg å prøve 2-3 forskjellige. 

Nikotinstyrke
Vi har fire forskjellige nikotinstyrker. 0% (0mg), 0.6% (6mg), 1.1/1.2% (11/12mg),  og 1.6/1.8% (16/18mg). Det mest vanlige er 6mg og 12mg. De fleste begynner med 11/12mg og går videre ned til 6mg. Dette vil også gjenspeile seg i hvor sterk e-væsken føles. Dersom nikotinstyrken er for høy vil man ha problemer med å inhalere ordentlig. Man kan også blande seg ned. Hvis man kjøper en 6mg og 0mg og blander disse i samme flaske så vil man få 3mg.

Siden alle våre smaker er ferdigblandet med nikotin (dersom man ønsker nikotin) og plombert fra fabrikk så er dette korrekt og sikkert. Det er da ingen risiko for feilblanding eller smittefare.