El røyk


Hos oss i Dampjuice får du alltid det beste innen el røyk og tilbehør. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å slutte å røyke. Vi sikrer god kvalitet samt gode priser.

 

 

Hvem er vi

Siden 2014 har vi tilbudt produkter innen el røyk og e-væske til forbrukere over hele verden, på en trygg og sikker måte. Vi har konkurransedyktige priser og prisgaranti. 

For at det å handle hos oss skal være så enkelt som mulig er vi medlem av VOEC, en norsk ordning der vi krever inn momsen for produktene. På denne måten er momsen inkludert i prisen og kundene våre slipper toll på 299 kroner. 

Vi holder til i EU og forholder oss derfor til EU’s forbrukerlover som er like gode som de norske. Fordi vi holder til i EU kan vi selge e-væske med nikotin. 

For å sikre at alle produktene våre har høy kvalitet og er trygge, produseres vår e-væske i Storbritannia og Frankrike hvor det er svært høye krav til både smak og hygiene. Her stilles det også strenge krav til gode hygienerutiner. Våre flasker er plombert, slik at du kan være sikker på at innholdet er helt trygt og kommer rett fra produsenten. 

Hva er el røyk?

Det som skiller el røyk fra vanlige sigaretter er at de er elektriske, altså batteridrevet, som frigir nikotin på en annen måte enn vanlig røyk. Med el sigg kan du selv velge om dampen du inhalerer skal ha nikotin eller ikke, noe som gjør dem til et godt alternativ for deg som ønsker å minske inntaket av nikotin eller som vil slutte å røyke helt. 

Siden el røyk ikke inneholder tobakk, unngår du de farlige ingrediensene som tjære. Til tross for at vanlig røyk og el sigg er svært forskjellige, gir røyken likevel samme følelse og samme smak, med mindre du velger en e-væske med mer karakteristisk smak av for eksempel jordbær. 

Væske til damp

For at el røyk skal fremstå som vanlig sigaretter, fyller man på med en væske i beholderen. Denne omdannes så til røyk slik at den kan inhaleres. Vi tilbyr e-væske både med og uten nikotin, og flaskene inneholder 10 ml væske da det er dette som er tillatt i EU. 

Ulike smaker

Noe av det som gjør el røyk populært, er muligheten til å selv velge hvilke smaker du ønsker på dampen. 

Noen av smakene du får kjøpt hos oss er:

  • Eple og melon
  • Energidrikk
  • Sitron
  • Blåbær
  • Jordbær, eple og kiwi
  • Tobakk lignende smaker

Hvorfor velge el røyk fremfor sigaretter?

For mange har det å gå fra sigaretter til el sigg vært løsningen på mange år med sigarettavhengighet. Du får fortsatt i deg nikotin, men i trygge former og uten tjære som man finner i tobakk. 

Det er stor uenighet i bransjen når det kommer til hvorvidt damping er 100% ufarlig eller ikke. Det som imidlertid er sikkert er at du minsker risikoen for skader ved å handle fra seriøse aktører sånn som oss. 

Grunnen til at el røyk blir sett på som mindre farlig er fordi det ikke inneholder noen av de farlige stoffene som i tobakk. 

Vanlige sigaretter kan skade tenner og tannkjøtt, dette unngår du ved damping fordi du kun innhalerer damp. En annen fordel er at dampen ikke setter sterk lukt på klærne dine som vanlige sigaretter gjør. 

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av produktene vi selger? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Vi er glade for at du velger Dampjuice som din leverandør av el røyk og e-væske. Vi sikrer deg en trygg og sikker handel.