El-røyk


Hos oss i Dampjuice får du alltid det beste innen el røyk og tilbehør. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å slutte å røyke. Vi sikrer god kvalitet samt gode priser.

 

 

Dette er Dampjuice

Siden 2014 har vi tilbudt produkter innen el røyk og e-væske til forbrukere over hele verden, på en trygg og sikker måte. Vi har konkurransedyktige priser og prisgaranti. 

For at det å handle hos oss skal være så enkelt som mulig er vi medlem av VOEC, en norsk ordning der vi krever inn momsen for produktene. På denne måten er momsen inkludert i prisen og kundene våre slipper toll på 299 kroner. 

Vi holder til i EU og forholder oss derfor til EU’s forbrukerlover som er like gode som de norske. Fordi vi holder til i EU kan vi selge e-væske med nikotin. 

For å sikre at alle produktene våre har høy kvalitet og er trygge, produseres vår e-væske i Storbritannia og Frankrike hvor det er svært høye krav til både smak og hygiene. Her stilles det også strenge krav til gode hygienerutiner. Våre flasker er plombert, slik at du kan være sikker på at innholdet er helt trygt og kommer rett fra produsenten.

 

Hva er el røyk?

Det som skiller e-sigaretter fra vanlige sigaretter er at de er elektriske, altså batteridrevet, som frigir nikotin på en annen måte enn vanlig røyk. Med e-sigaretter kan du selv velge om dampen du inhalerer skal ha nikotin eller ikke, noe som gjør dem til et godt alternativ for deg som ønsker å minske inntaket av nikotin eller som vil slutte å røyke helt. 

Siden e-sigaretter ikke inneholder tobakk, unngår du de farlige ingrediensene som tjære. Til tross for at vanlig røyk og e-sigaretter er svært forskjellige, gir røyken likevel samme følelse og samme smak, med mindre du velger en e-væske med mer karakteristisk smak av for eksempel jordbær.

 

Væske til damp

For at el røyk skal fremstå som vanlig sigaretter, fyller man på med en væske i beholderen. Denne omdannes så til røyk slik at den kan inhaleres. Vi tilbyr e-væske både med og uten nikotin, og flaskene inneholder 10 ml væske da det er dette som er tillatt i EU.

Ulike smaker

Noe av det som gjør el røyk populært, er muligheten til å selv velge hvilke smaker du ønsker på dampen. 

Noen av smakene du får kjøpt hos oss er:

  • Eple og melon
  • Energidrikk
  • Sitron
  • Blåbær
  • Jordbær, eple og kiwi
  • Tobakklignende smaker

Hvorfor velge el røyk fremfor sigaretter?

For mange har det å gå fra sigaretter til el røyk vært løsningen på mange år med sigarettavhengighet. Du får fortsatt i deg nikotin, men i trygge former og uten tjære som man finner i tobakk. 

Det er stor uenighet i bransjen når det kommer til hvorvidt damping er 100% ufarlig eller ikke. Det som imidlertid er sikkert er at du minsker risikoen for skader ved å handle fra seriøse aktører sånn som oss. 

Grunnen til at e-sigaretter blir sett på som mindre farlig er fordi det ikke inneholder noen av de farlige stoffene som i tobakk.

Fordeler ved el røyk

Skader ikke tenner og tannkjøtt

Røyk og snus kan både skade tennene og tannkjøttet og gi misfarging på tennene som er vanskelig å fjerne. Dette problemet slipper du med el røyk. El røyk inneholder ikke tobakk, og det har ikke blitt påvist noen skader på tennene slik som ved røyk og snus. 

Setter ikke lukt på klærne

Lukten av e-sigarettene setter seg ikke i klærne dine og påvirker ikke ånden din på samme måte som røyk og snus. Ånden vil heller få en lukt som man får dersom man drikker noe med smak. Våre e-juicer kommer i mange forskjellige smaker som nevnt ovenfor. 

Ingen merker på vegger eller tak

Det er de giftige stoffene i vanlig røyk som fører til at man får merker på veggen eller i taket. Dette får man ikke av e-sigaretter. Derfor er det mange som røyker e-sigaretter i bilen eller hjemme hos seg selv.

Ingen vektoppgang

Når man slutter med vanlig røyk eller snus, er det lett å begynne å småspise istedenfor. Mange legger på seg fordi de får mer matlyst når de slutter å røyke eller snuse. Da kan det være en løsning å gå over til el røyk istedenfor. 

El røyk gjør at man har noe i hendene og i munnen på samme måte som med vanlig røyk. Nikotinet i e-væsken demper sultfølelsen.

Hva trenger man for å prøve el røyk?

Hvis du vil prøve elektroniske sigaretter, kan du bestille et av våre startsett. I pakken får du én elektronisk sigarett, to fordamperhoder, to munnstykker og en USB-lader. Det følger også med en bruksanvisning. 

I tillegg må du kjøpe e-væske som du fyller den elektroniske sigaretten med. Disse finnes i mange forskjellige smaker, med og uten nikotin. Det kan være lurt å bestille flere smaker, så du finner ut hvilken du liker best. 

Når du kjøper e-væsken kan du velge hvilken styrke du vil ha på nikotinet. Våre flasker inneholder 10 milliliter e-væske, som er det høyeste lovlige innholdet i EU. E-væsken inneholder alt fra 0-1,8 prosent nikotin. De fleste velger enten 1,2 eller 1,8 prosent.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av produktene vi selger? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan!

Vi er glade for at du velger Dampjuice som din leverandør av el røyk og e-væske. Vi sikrer deg en trygg og sikker handel.