E-sigarett med nikotin


Dampjuice tilbyr e-sigaretter og e-juice med nikotin, et godt alternativ til deg som vil slutte å røyke. Våre produkter er av god kvalitet og har konkurransedyktige priser.

 

Vi er Dampjuice 

Dampjuice har siden oppstart i 2014 tilbudt e-sigaretter og e-væske med nikotin til kunder verden rundt. Vi har prisgaranti, svært lave priser og er medlem av den norske VOEC-ordningen, noe som gjør at du slipper ekstra tollavgifter når produktene våre bestilles til Norge. 

Vi holder til i EU og forholder oss til forbrukerlovgivningen som gjelder her. Derfor har vi lov til å tilby e-sigarett med nikotin, som du som norsk forbruker kan kjøpe helt lovlig. Sjekk ut vårt brede tilbud av smaker og nikotinstyrker, og les mer om produktene på våre nettsider.

Hva er en e-sigarett?

En e-sigarett også kalt el-røyk, er en elektrisk, batteridrevet sigarett som kan fungere som et godt alternativ til tobakk, da du inhalerer vanndamp og ikke røyk. Du velger selv om dampen fra e-sigaretten inneholder nikotin eller ikke. 

Dampen du inhalerer har omtrent samme smak og følelse som vanlige sigaretter, og er derfor et godt substitutt for vanlige sigaretter da du unngår skadelige stoffer som du får av tobakk, som for eksempel tjære. Du bestemmer selv nikotininnholdet, noe som gjør det lettere å gradvis trappe ned dersom du ønsker å slutte å røyke.

Den første elektriske sigaretten ble patentert helt tilbake i 1963, men det var ikke før i 2004 at produktet ble videreutviklet til å bli det vi kjenner i dag. Det var kinesiske Hon Lik som tok på seg denne oppgaven. E-sigaretten ble kommersielt tilgjengelig verden over i 2007, og har siden blitt svært populært og stadig videreutviklet.

Hva er e-væske (e-juice)?

E-væske, også kalt e-juice, er en flytende væske som fylles på elektroniske sigaretter. Dampen du inhalerer dannes av denne væsken, som kan fås både med og uten nikotin. Hos oss kan du kjøpe flasker på 10ml, som er det største volumet tillatt i EU.

Hos Dampjuice kan du kjøpe e-væske som verken inneholder stoffer som anses som farlig eller syntetisk. Ingrediensene vi bruker kan du få kjøpt over disk, og fabrikkene våre i Frankrike og Storbritannia har høye krav når det kommer til produksjonsrutiner, hygiene og smak.

Bredt tilbud av smaker

Vi tilbyr et bredt utvalg av smaker på e-væske. Blant de mest populære smakene våre finner du:

  • Is Mentol
  • Tigers stripe
  • Apple and Melon
  • Pasjonsfrukt
  • Tobakksmaker som Blond Marlboro, Black Panther og Emperor

Les også: El-røyk

Hvorfor bytte til elektroniske sigaretter med nikotin?

En stor andel av de som bruker e-sigaretter er tidligere røykere. E-sigarett med nikotin kan være et godt alternativ hvis du vil slutte å røyke. Dette er fordi du får dekket behovet for nikotin, samtidig som du slipper å føle på tomrommet mellom fingrene og unngår farlige stoffer som man finner i tobakk. 

Det er likevel viktig å merke seg at det er umulig å si om damping er 100% ufarlig, selv om det utvilsomt er bedre for deg enn vanlige sigaretter. Det viktigste er at du handler hos seriøse aktører som bruker ufarlige ingredienser av god kvalitet. Dampjuice er stolt av å gå god for innholdet i våre produkter.

E-væsken inneholder som sagt ingen stoffer som anses som farlig, som for eksempel acetoin, diacetyl og 2,3-pentanedione. Damping inneholder heller ingen av de stoffene som er skadelig i tobakk.

Andre fordeler

Mange som slutter å røyke opplever å gå opp i vekt da en uvane erstattes med en annen – mat og søtsaker. Med en el-røyk med nikotin vil du kunne unngå dette. 

Tobakk og snus kan føre til skade og misfarging på tennene, dette vil ikke en elektronisk sigarett gjøre da du kun innhalerer damp. Du slipper også vond røyklukt som setter seg i klær, møbler og vegger, samt dårlig røykeånde.

Vanlige spørsmål om e-sigaretter med nikotin

Er e-sigarett med nikotin lovlig i Norge?

Som norsk forbruker har du lov til å kjøpe e-sigarett med nikotin fra en nettbutikk som holder til i EU. Våre e-væsker blir produsert i Storbritannia og Frankrike, og derfor forholder vi oss til EU sitt regelverk rundt dette.

Hva slags utstyr trenger man for å prøve e-sigarett med nikotin?

Hvis du vil prøve e-sigaretter, kan du kjøpe et av våre startsett. Da får du en pakke med en av våre e-sigaretter, USB-kabel til å lade opp sigaretten med, en tank og to ekstra fordamperhoder. Du må også kjøpe e-væske som du fyller e-sigaretten med. Vi selger e-væske både med og uten nikotin.

Hva inneholder e-væsken?

E-juicen inneholder vanlige stoffer som kan kjøpes over disk. Noen av våre e-væsker inneholder nikotin, men ikke tjære eller noen av de helseskadelige tilsetningsstoffene man finner i vanlige sigaretter. 

Vår e-væske kommer i forskjellige smaker, som for eksempel pasjonsfrukt eller eple og melon. Nikotinet i e-væsken kommer i fire forskjellige styrker, fra 0 til 1,8 prosent. Det mest vanlige er 1,2 og 1,8 prosent.

Er det billigere eller dyrere å røyke e-sigarett med nikotin?

Dette kommer selvfølgelig an på hvor mye man røyker – men oftest er det mye dyrere å røyke en vanlig sigarett enn en e-sigarett med nikotin. Et vanlig forbruk er 10-20 milliliter e-væske i uka. De fleste av våre e-væsker med nikotin er 10 milliliter og koster 59 kroner, noe som er veldig mye billigere enn å røyke flere røykpakker i uka.

Er det trygt å bestille e-sigarett med nikotin fra Dampjuice?

Ja. Hvis du skal bestille elektroniske sigaretter med nikotin, er det viktig at du velger en nettbutikk som stiller høye krav til renslighet og kvalitet av produsentene. 

Vi leverer kun e-væske fra produsenter i Storbritannia og Frankrike, hvor det er strenge regler rundt kvalitet og hygiene. Våre produkter inneholder ikke helseskadelige stoffer som diacetyl, acetoin, og 2,3-pentanedione.

Hvordan lader man opp e-sigaretten? 

I våre startsett følger det med en USB-lader. Den ene enden plugges i e-sigaretten, og den andre plugges inn i et veggadapter med USB-inngang. Når ladingen starter, blinker lampen på e-sigaretten tre ganger. Lampen slukker når ladingen er fullført.

Dampjuice tilbyr e-sigaretter og e-juice med og uten nikotin. Produktene våre er av god kvalitet og fås kjøpt til lave priser. Sjekk ut vårt sortiment av smaker og nikotinstyrker.