Betaling


Nybegynner med bestilling på nett ?

Instruksjonsvideo om hvordan å handle og betale produkter hos oss

Betaling

Vi har valgt å bruke PayPal og ClearHaus til å prosessere betalinger på Visa og Master Card. Fordelen med dette er en enklere betalingsløsning man slipper å bruke kodebrikke. Man legger da bare inn kortinformasjon på vanlig måte. ClearHaus er den betalingsformidleren som kommer opp direkte i nettbutikken, mens med PayPal kommer man til en PayPals eget nettside.

Det er ingen gebyrer for deg å betale med kort. Det er selger som betaler gebyrene.

Disse er blant verdens største formidlere av korttjenster og det er helt trygt å benytte den. Du vil se i nettleseren din at du er på en trygg side med kryptert informasjon. Aldri bruk betalingstjenester der dette ikke er tilfellet.

NB! om du bruker PayPal pass på at adresse du har hos de endres til din nåværende adresse da denne står på bestillingen.

Hvordan bruke Visa og Master Card?

Du kan enten legge kortinfo direkte inn på betalingsskjermen, eller velge PayPal, så blir du sendt tilbake til butikken der får du en oversikt over hva du har handlet, du kan også legge til rabattkode, velge frakt, eller kansellere bestillingen. Om det skulle være spørsmål om betaling, er det bare å ta kontakt!

Hva med faktura eller oppkrav?

Vi har ikke mulighet til å sende ut med betaling på faktura. Dette grunnet kostnadene ved eventuelt mislighold fra kundens side. Oppkrav har vi også valgt å ikke tilby da det vil medføre en stor kostnad for kunden.

Hva hvis jeg ønsker pengene tilbake?

PayPal/ClearHaus har en tvisttjeneste der du kan kreve tilbake pengene fra en leverandør. Da vil de avgjøre om du har krav på dette. For eksempel hvis varen er defekt eller du ønsker å heve kjøpet. Vi vil uavhengig av dette ha mulighet til å refundere penger.